Paul Gaugin

Aqua Expeditions

De 2de grootste cruiserederij ter wereld heeft in haar vloot de grootste schepen ter wereld - al hun namen eindigen op “of the Seas". Met een lengte van 362 meter en een breedte van 66 meter zijn dit drijvende steden met een ongelooflijke apparatuur aan boord

De namen van de schepen, te herkennen aan de beroemde “X”, beginnen allemaal met "Celebrity". Het interieur - met hedendaagse kunst en veel bloemen - is soms spectaculair. De cabines en sommige faciliteiten worden georganiseerd in verschillende klassen. 

Disney Cruises

De rederij vaart vooral in de Westelijke en Oostelijk Middellandse Zee, maar ook, met een aantal programma's die vertrekken vanuit uit Calais, verder naar Tenerife. De Franse rederij biedt ook cruises aan in Noord-Europa met de Noorse fjorden of de grote hoofdsteden van de Baltische Zee. 

Royal Caribbean

Celebrity Cruises

Croisière de France

Tahiti, Moorea, Bora Bora, Marquise eilanden, Fidji, Tonga,..: deze lijst geeft je een overvloed aan fantasie met deze exotische bestemming in gedachte. 

Aqua Expeditions verleidt de reizigers door de cultuur, flora, fauna en de schoonheid van de natuur. Ontdek droomlocaties in zeer exotische bestemmingen.

Disney! De naam alleen al doet dromen. Men is dan ook gegarandeerd van te genieten van de klassieke elementen; de uitrustingen, decoratie, dienstverleningen, logies en natuurlijk de activiteiten.

Star Clippers, een majestueuze vloot met 1 vijfmaster. De vijfmaster heeft 5000 m² zeil met een masthoogte van 54. De twee andere schepen hebben 3365 m² zeil en een masthoogte van 63 m. Passagiers worden uitgenodigd om mee te werken met de bemanning, met inbegrip van de kapitein, met zeilen hijsen, mastklimmen, ...

Holland America Line viert in 2023 haar 150ste verjaardag! Zelfs met Amerikaanse eigenaars blijven de tradities en oorsprong Nederlands. Met een vloot van 15 elegante, middelgrote schepen worden meer dan 500 reizen per jaar, op zeven continenten aangeboden.

Princess Cruises

Star Clippers

Holland America Line

Gezien de grootte van de meeste schepen, zijn de accommodaties en faciliteiten talrijk. Het leven op de dekken is intens, reden voor aanwezigheid van grote schermen. De bemanning/ passagier verhouding is perfect voor uw ideale, relaxte cruise.

 

gallery/paul gaugin
gallery/aqua exp
gallery/disney
gallery/royal carib
gallery/celeb
gallery/croisiere
gallery/princess
gallery/star clippers
gallery/holland america lines